برنامه آموزش و پرورش ۱۱۰ هزار بازمانده از تحصیل سیستان و بلوچستان چیست؟
اسماعیل حسین زهی نماینده مردم خاش، میر جاوه ، بخشهای نصرت آباد و کورین در نشست علنی امروز سهشنبه 25 آذرماه خانه ملت در تذکر به وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: حدود یک دهه است که به طور مرتب از مبادی رسمی آموزش و پرورش اعلام میشود که در استان سیستان و بلوچستان با کمبود 12 هزار معلم مواجه هستیم ضمن اینکه سرانه حوزه آموزشی این استان نیز کمتر از میانگین کشوری است.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان استانی جوان با رشد جمعیت بالاتر از میانگین کشوری است، گفت: وزارت آموزش و پرورش چه اقدام کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدتی برای ایجاد توازن بین رشد جمعیت دانش آموزی و تأمین معلم و کلاس برای دانش آموزان این استان دارد؟ چرا هنوز مدارس نابسامان و کلاسهای بدون معلم یا متراکم و جمعیت 110 هزار بازمانده از تحصیل در این استان مشاهده میشود؟ همچنین آموزش و پرورش باید به این نکته اشاره کند که برای تأمین نیروی انسانی بومی ماندگار در این منطقه و تعیین تکلیف نیروهای خرید خدمت و حقالتدریسی چه برنامه زمانبندی شده ای دارد؟.
حسینزهی یادآورشد: شایسته است با نگاه عدالتمحور و باور به ضروریات اجتنابناپذیر توسعه پایدار، شاخصهای آموزشی و فرهنگی این استان در حیطه اختیارات وزارت آموزش و پرورش برای رفع این مشکلات اقدام شود